Våre tjenester

Fornøydgaranti

Alle våre jobber utføres med 5 år reklamasjonsrett etter norsk lov, er du ikke fornøyd med resultatet iforhold til avtalen fikser vi det!

Leveringsgaranti

Vi utfører jobben til avtalt tid og pris! Fakturering med 10 dager forfall etter jobben er utført!

Pålitelig leverandør

Vi dokumenterer arbeidet underveis og holder en tett dialog med våre kunder for at de skal bli mest mulig fornøyd med sluttresultatet!

Hva kan vi tilby?

Bilde av graving - Almås Entreprenør As Grenland - Entreprenør

Graving

Har du behov for hjelp med graving? Vi har graveutstyr som passer til alle oppdrag. Oppdrag som vi utfører innenfor gravetjenester blir tilpasset etter dine behov. Ønsker du nærmere informasjon innenfor hva vi kan utføre? Ta kontakt med oss!

Drenering

Vi gjennomfører oppdrag innenfor drenering. Uansett hva du har behov for tilpasser vi oss til dine ønsker og behov. Vi har et stort fokus på kvalitet. Når man skal utføre en jobb innenfor drenering er det best å la fagfolk utføre oppdraget for best mulig sluttresultat.

Bilde av grunnarbeid - Almås Entreprenør As Grenland - Graveentreprenør

Grunnarbeid

Har du behov for hjelp ved grunnarbeid? Vi hjelper deg med grunnarbeid innenfor tjenesten du ønsker gjennomført. Vi bruker riktig verktøy og utstyr ut i fra hva slags tjeneste som skal utføres. Gjerne ta kontakt med oss for en hyggelig samtale om hva vi kan hjelpe deg med!

Vi utfører tjenester innenfor graving, drenering, grunnarbeid, støttemur, belegningsstein og asfalt.

Vi leier også ut graveutstyr.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.