Våre tjenester

Fornøydgaranti

Alle våre jobber utføres med 5 år reklamasjonsrett etter norsk lov, er du ikke fornøyd med resultatet iforhold til avtalen fikser vi det!

Leveringsgaranti

Vi utfører jobben til avtalt tid og pris! Fakturering med 10 dager forfall etter jobben er utført!

Pålitelig leverandør

Vi dokumenterer arbeidet underveis og holder en tett dialog med våre kunder for at de skal bli mest mulig fornøyd med sluttresultatet!

Hva kan vi tilby?

Graving

Har du behov for hjelp med graving? Vi har graveutstyr som passer til alle oppdrag. Oppdrag som vi utfører innenfor gravetjenester blir tilpasset etter dine behov. Ønsker du nærmere informasjon innenfor hva vi kan utføre? Ta kontakt med oss!

Drenering

Vi gjennomfører oppdrag innenfor drenering. Uansett hva du har behov for tilpasser vi oss til dine ønsker og behov. Vi har et stort fokus på kvalitet. Når man skal utføre en jobb innenfor drenering er det best å la fagfolk utføre oppdraget for best mulig sluttresultat.

Bilde av grunnarbeid - Almås Entreprenør As Grenland - Graveentreprenør

Grunnarbeid

Har du behov for hjelp ved grunnarbeid? Vi hjelper deg med grunnarbeid innenfor tjenesten du ønsker gjennomført. Vi bruker riktig verktøy og utstyr ut i fra hva slags tjeneste som skal utføres. Gjerne ta kontakt med oss for en hyggelig samtale om hva vi kan hjelpe deg med!

asfalt

Asfalt

Trenger du hjelp til asfaltlegging? Vi tar gjerne oppdraget for deg. Våre oppdrag blir alltid tilpasset ditt behov som kunde. Kontakt oss for nærmere informasjon om våre asfalttjenester.

massetransport

Massetransport

Hos oss har vi lang erfaring med massetransport. Vi hjelper deg enten du skal ha transportert masser til ditt prosjekt, eller om du skal ha kjørt vekk masser fra eiendommen etter graving.

stottemur

Støttemur

En flott støttemur er praktisk på mange forskjellige måter. Den kan være et fint blikkfang, eller virke skjermende for naboer og forbipasserende. Samtidig som den støtter opp masser på din eiendom.

steinlegging

Belegningsstein

Vi har kompetansen og erfaringen til å utføre steinlegging. En steinlagt gårdsplass er alltid fin å se på. Kontakt oss i dag for nærmere informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg.

Vi utfører tjenester innenfor graving, drenering, grunnarbeid, støttemur, belegningsstein og asfalt.

Vi leier også ut graveutstyr.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer