Grunnarbeid

Vi tar oss av grunnarbeidene

Ingenting når du skal bygge et nytt hus eller bygg er mer viktig enn fundamentet bygget står på. Et godt utført grunnarbeid er helt avgjørende når du skal bygge nytt.

Med et godt grunnarbeid legger du fundamentet for hele bygningen, og dette er vi fullstendig klar over. En god befaring av tomten for å sjekke hva som skjuler seg i terrenget er alfa og omega. Vi fjerner steiner, feller trær og planerer tomten for å få den klar til bygging. I tillegg har vi maskiner og kjøretøyer som kan rydde tomta for deg etterpå. Her kjører vi så klart vekk massene.

Vi har lang og god erfaring med grunnarbeid for nybygg. Som fagfolk og med en maskinpark bygget for slike oppdrag, er vi din rette partner for grunnarbeider når du skal bygge nytt, og ikke minst kan vi ta arbeider som kommer etter tomteryddinga og grunnarbeidene også.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle