Støping, betong og mur

Vi utfører støping, betongarbeider og muring for deg

Vi har lang erfaring innen støping og betong, og bidrar mer enn gjerne til din husbygging når du skal bygge grunnmur eller ringmur, eller ved andre betongarbeider som konstruksjoner eller for eksempel hagemurer.

Betong er et meget allsidig materiale som har mange bruksområder, men det er kanskje mest kjent når det gjelder støping og muring.

Selv om betong uten armering har en veldig god trykkstyrke, vil den sprekke ved belastning. Det er derfor viktig å tilpasse armeringen den belastningen konstruksjonen skal tåle. Dette gjør vi.

Forskaling er også en stor del av betongarbeidene. Forskalingen må nemlig holde på trykket som skapes når du fyller betong i den. Våre forskalingsarbeider sørger for at du ikke får noen stans i betongarbeidet. De fleste konstruksjonsstans kommer som følge av brudd i forskalingen.

Vi gjør alt riktig fra start av. Det tjener du på i lengden!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle